Για περισσότερα από 30 χρόνια η Μεταφορική Εταιρία Mallis Transport είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών στην Ελλάδα.

Έχουμε ένα πολύ σύγχρονο στόλο φορτηγών και εξοπλισμό, ο οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε πάντα την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες της μετακόμιση σας. Μπορείτε να ζητήσετε μια εκτίμηση για τη μεταφορά που μπορείτε να έχετε ή απλά να ενημερωθείτε σχετικά με τη μεγάλη ποικιλία των υλικών συσκευασίας που έχουμε στη διάθεσή μας. 

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε μια γκάμα υπηρεσιών γύρω από τις “ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ” παρέχοντας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας! Η μακροχρόνια εμπειρία μας, πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, διασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή συνεργασία!

Για τις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ εμπιστευτείτε την ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ μας. Συνδυάζει την ποιότητα με την εμπειρία, τη συνέπεια με τον επαγγελματισμό. Εγγυώνται την καλύτερη παροχή μεταφορών και μετακόμισης και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Ελλάδος. Καλύπτει όλες τις ανάγκες σε γενικές μεταφορές, μετακομίσεις οικοσκευών – εταιρειών, συσκευασίες εσωτερικού, αποθηκεύσεις και ανυψωτικά. Παρέχεται προετοιμασία αμπαλάζ και ανυψωτικό μηχάνημα. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς.

Μετακομισεις
Ανυψωσεις
Αποθηκευσεις
Αμπαλαζ Συσκευασια
Μεταστεγασεις Εταιρειων
Συνδεση-Αποσυνδεση Επιπλων

Ιδιαίτερες τιμές για επαρχία (εκτός Αθηνών) .
Ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς και φοιτητές.
Ειδικές τιμές και μεταφορά αυθημερόν για Χαλκίδα, Βόλο, Λαμία, Λάρισσα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη ,και για νησιά Μήλο και Σύρο. 

50% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας.
Δωρεάν Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων
Δωρεάν αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.
Δωρεάν επίσκεψη – εκτίμηση στο χώρο σας.

Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη.

Καλέστε μας για άμεση προσφορά.

Ψάχνετε ακόμα να βρείτε την καλύτερη προσφορά για την ΜΕΤΑΦΟΡΑ ή την ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ σας; Θέλετε να πετύχετε την καλύτερη τιμή χωρίς να μειωθεί η ποιότητα για την μεταφορά ή την μετακόμιση;

Επικοινωνηστε μαζι μας

6945-200181

Θα ακούσετε την καλύτερη πρόσφορα που ακούσατε